Użytkownik
witam witam.. gratuluję twórcy forum.. klan się rozwija ;D
Tak to prawda. Dziękuję za gratulację. Zrobiłem to abyśmy się szybciej rozwijali oraz mieli gdzie ludzi rekrutować bo na gg czy w grze to nie najlepszy pomysł Kto by chciał dojść do klanu wysyłalibyśmy go na nasze forum gdyby się zarejestrował i złożył podanie to władze klanu pomyślałyby nad tym podaniem
Ja do forum zrobię jeszcze drobne korekty. Założę dział z Rekrutacją, Zabawami, pomysłami i skinami/modami. W każdym oczywiście dam Index tzn. co i jak można robić. Aha mam prośbę do Was. Wymyślcie jakieś zasady klanu i forum
Dowolne byle były jakieś zasady ;P
Użytkownik
zasady to po prostu: gra fair-play, zero cheatów i żadnego obrażania innych graczy.. nie ma żadnych obowiązkowych treningów itp. Podstawa to dobra zabawa (ale mi się zrymowało
)
Użytkownik
Hehe, witam Panowie, wielu Nas tutaj widzę : ) Bardzo ciekawe forum, ogólnie naprawdę podoba mi się Wasza strona Klanu. Życzę dalszego ulepszania ; )
Chłopaki, moze tutaj sie przedstawmy ;p
Jestem Damian, mam 19 lat. Ucze sie w tech. elekronicznym w Zdunskiej Woli, gdzie takze mieszkam.
w mohaa gram zaledwie pół roku, ale szybko sie rozwijam ;D cheatów nie znosze, (gdybym chcial, to przeciez bym gral w csa ; d ). Interesuje sie akrobatyką, uprawiam 3Run. Lubie adrenaline i wszysko co z nia zwiazane.
lubie tez rozpierdalac ludzi namohu wiec gram dosc czesto hehe pozdro i powodzenia w grze ;p
Dobry pomysł Damian
Mam na imię Paweł. Mam 17 lat. Mieszkam w Krakowie i chodzę do Liceum Ogólnokształcącego imienia Jana III Sobieskiego. Interesuję się technologią komputerową dlatego znam dużo stron np tą jak można za free założyć forum W MoHAA gram zaledwie 2 miechy a już umiem grać ;P Heh też uprawiam 3Run oraz skoki bungee czy jakoś tak xD
Użytkownik
Adrian mam na imię. Mam 23 lata, mieszkam we Wrocławiu. Studiowałem filologię angielską jednak zrezygnowałem, obecnie udzielam korepetyci z języka angielskiego : ) Interesuję się motoryzacją, komputerami. Gram od wielu lat, moim zdaniem Medal Of Honor to najlepsza gra internetowa
Użytkownik
To tak. Ja mam na imię Tomek i urodziłem się 18lat temu. Mieszkam w Pile, uczę się w liceum. Lubię muzykę (metal i hard rock) po za tym interesują mnie militaria (asg i te sprawy). Lubię też komputery, internet itp. ale nie jestem maniakiem. W wolnych chwilach gram w kosza i na gitarze oraz śpiewam no i oczywiście w MoHAA pykam.
Użytkownik
Mam na imię Adrian, lat 17. Mieszkam w Rzeszówie jeszcze do szkoły chodzę (Liceum 3 bo ja z grudnia). Lubie grać w piłkę nożną, interesuje się mechaniką i elekroniką. W wolnych chwilach które mam prawie zawsze gram w MOHAAB gdzie dostępne też są servery MOHAAS.